Cent Pur Cent Mineral Loose Concealer Groen 2g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

We hebben een fantastische, multifunctionele Loose Mineral Concealer gemaakt, die een fantastische dekking geeft. Vormt een perfect paar met de Loose Mineral Foundation om een vlekkeloze look te verkrijgen! Heb jij ook last van roodheden zoals couperose, blozende wangen of rode puistjes? Dan is deze groene concealer écht iets voor jou! Dep deze concealer op je roodheden en zet daarover al deppend jouw foundation. Hierdoor hoef jij je geen zorgen meer maken over je roodheden.

Gebruik

Dep deze concealer op de plaatsen die je wilt verdoezelen zoals acne, vlekjes,… En gebruik hem ook onder de ogen voor een verlichtend effect tegen vermoeidheid.Heb je last van roodheden of acné, ga dan voor de groene concealer. Penseel: concealer brush

Samenstelling

Mica, Zinc Oxide, Silica, Boron Nitride, +/- 77891 CI 77220, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007.

Gegevens
CNK4179412
FabrikantenMykla - Cent Pur Cent
MerkenCent pur Cent