Caudalie Vinosource Hydra Kertsset 3 Prod.

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Laat je verleiden door de Hydraterende Essentials: de ideale Vinosource-Hydra-routine om je huid het hele jaar door comfort en zachtheid te bieden.
Ontdek in deze set: het Serum met Hyaluronzuur S.O.S + 2 aanvullende producten in reisformaat gratis.

S.O.S Serum met Hyaluronzuur 30ml
Houdt intensief vocht vast en geeft het de hele dag door vrij. Het herstelt de vochtbalans van de opperhuid, voor een herbronde en gekalmeerde huid, die soepel en zacht aanvoelt.

S.O.S Intense Hydratatie Crème 15ml - GRATIS
Hydrateert intens, vermindert rode vlekken en een trekkerige huid en herstelt de schade veroorzaakt door aanvallen van buitenaf.

Hydraterend Crememasker 15ml - GRATIS
Het voedt intens en kalmeert de droge huid, zelfs de gevoeligste. Bij het aanbrengen is de huid zachter, soepeler en langdurig beschermd tegen uitdroging.

Gegevens
CNK4717898
FabrikantenCaudalie
MerkenCaudalie